Συνέδριο Ζευγαριών Agape (Δεκέμβριος 2011)

Αγαπητοί φίλοι,

ένα συνέδριο ζευγαριών μέσα σε περίοδο κρίσεως;  Ακριβώς!

Πιστεύουμε ότι ακριβώς αυτός είναι ο καταληλότερος “καιρός” για κάτι τέτοιο! Δίνοντας στην λέξη “καιρός” την πραγματική της σημασία, που είναι “κατάλληλος χρόνος”!

Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι μέσα σε παριόδους κρίσης, οφείλουμε να προετοιμάζουμε και να προετοιμαζόμαστε για όλα αυτά που ο Θεός φέρνει και θα φέρει, με κάθε δυνατή έννοια.
Ναι, δυσκολίες, όπως επίσης και στενότητα, οικονομική αλλά και συναισθηματική.  Ταυτόχρονα δε, ευκαιρία για να δείξουμε ποιοί είμαστε εν Χριστώ, με τη ζωή μας, τις αποφάσεις μας και τη στάση μας γενικότερα!

Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι και ένας άλλος λαός, στην μακρινή Κίνα, δεν έχουν συγκεκριμένη αντίστοιχη λέξη για την κρίση, αλλά χρησιμοποιούν τις λέξεις “κίνδυνος” και “ευκαιρία” μαζί!

Κίνδυνος, λοιπόν, αλλά και ευκαιρία!

Σας περιμένουμε στις 2-4 Δεκεμβρίου 2011, στην Αγριά Βόλου, στους πρόποδες του Πήλιου αλλά και δίπλα στη θάλασσα, στο Ξενοδοχείο Valis Resort & Spa, για να μάθουμε όλοι μαζί για τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, μέσα στο πλαίσιο της έγγαμης ζωής, σαν ζευγάρια, μέσα σε μια περίοδο γενικευμένης κρίσεως και ανησυχιών.  Χαιρόμαστε που σαν χριστιανοί, η ελπίδα μας είναι διαφορετική.

Την εναρκτήρια ομιλία με θέμα “Πνευματική Χρεωκοπία” θα την κάνει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κκ. Ιγνάτιος.

Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά και να μάθουμε από τους ομιλητές μας αλλά και ο ένας από τον άλλον, μοιραζόμενοι τις εμπειρίες μας.

Με αγάπη Χριστού,

Μανώλης Τουφεξής
Παντελής Σιδηρόπουλος
Μανώλης Νταμπαράκης

Share