Πρεμιέρα ταινίας Magdalena στην Θεσσαλονίκη

Η ταινία, «Magdalena: Η ζωή Του μέσα από τα μάτια της», είναι η ζωή του Ιησού μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας, της Μαρίας της Μαγδαληνής.

Παρόλο που ιστορικά δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτήν, Βιβλικά αλλά και από διάφορους σχολιαστές βλέπουμε ότι ήταν ακόλουθος του Ιησού.

Η ιστορία της συνεχίζει να δημιουργεί ίντριγκες στους ανθρώπους, με διάφορες ταινίες, βιβλία και συζητήσεις. Ωστόσο, έχουν γίνει λίγες προσπάθειες για να πούμε την ιστορία από την δική της πλευρά.

Με ένα όμορφο, συγκινητικό τρόπο, η Μαρία η Μαγδαληνή αφηγείται την ιστορία του πώς ο Ιησούς Χριστός άλλαξε τη ζωή της και τη ζωή των άλλων γυναικών εκείνης της εποχής, ενώ παράλληλα τις πρόσφερε θεραπεία με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Η ταινία αποκαλύπτει τι μπορεί να συμβεί όταν οι γυναίκες αρνούνται να ζήσουν σε ήττα και διαλέγουν να ανακαλύψουν την πραγματική τους αξία.

Ίσως ένας λόγος το ότι η ταινία έχει απήχηση στις γυναίκες, είναι ότι κάθε πτυχή της ταινίας-το γράψιμο, την παραγωγή, τη διοίκηση και την εμπορία-ήταν προσεκτικά επεξεργασμένα από γυναίκες με πάθος για να μεταδώσουν σε άλλες γυναίκες το μήνυμα ότι ο Θεός τις αγαπά και έχουν αξία.

Η ταινία αυτή είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε πάνω από 80 γλώσσες.

Ένα ταξίδι με τις γυναίκες από το παρελθόν μας, για να ανακαλύψουμε την ελπίδα για το μέλλον.

Δες τον Ιησού, μέσα από τα μάτια της Μαρίας της Μαγδαληνής, η καρδιά σου θα αγγιχτεί και θα νιώσεις την αξία που σου δίνει ο Θεός όπως δεν την έχεις γευτεί ποτέ! Καθώς ακολουθεί τον Ιησού και λέει τις ιστορίες των γυναικών που Αυτός θεράπευσε, μας υπενθυμίζει την ευσπλαχνία Του για τους άντρες και τις γυναίκες.

Η πρεμιέρα της ταινίας

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει την Μεγάλη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011, στον κινηματογράφο  Ολύμπιον στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 6 το απόγευμα.

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Μια εμπειρία που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου!

Share