Μαγδαληνή – η ζωή Του μέσα από τα μάτια της

MAGDALENA: Τι ακριβώς είναι και από τι αποτελείται

Η ΤΑΙΝΙΑ

Η ταινία «Magdalena: Η ζωή Του μέσα από τα μάτια της», είναι η αληθινή ιστορία του Ιησού μέσα από τα μάτια της Μαρίας της Μαγδαληνής. Μία ιστορία στοργής, ελευθερίας και σκοπού!

Η ταινία αποκαλύπτει τι μπορεί να συμβεί όταν οι γυναίκες αρνούνται να ζήσουν σε ήττα και διαλέγουν να ανακαλύψουν την πραγματική τους αξία.

Ο Θεός χρησιμοποιεί την ταινία για να μιλήσει στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και να τους δείξει ότι ο Ιησούς τιμούσε τις γυναίκες και σεβόταν την αξιοπρέπειά τους.

Ένα ταξίδι με τις γυναίκες από το παρελθόν μας, για να ανακαλύψουμε την ελπίδα για το μέλλον.

Magdalena, η ζωή Του μέσα από τα μάτια της from magdalena.gr on Vimeo.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Μια συμμελέτη οκτώ υπέροχων μαθημάτων για τη βαθύτερη κατανόηση του ενδιαφέροντος και της φροντίδας του Ιησού για τις γυναίκες. Η μελέτη έχει διαμορφωθεί γύρω από τους διαφορετικούς τύπους γυναικών που παρουσιάζονται στην ταινία και τις αγωνίες και τους αγώνες τη ζωής τους. Για παράδειγμα, η Ρίβκα της ταινίας είναι μια γυναίκα με αμφιβολίες που αναρωτιέται «Ο Θεός με βλέπει;» και το σχετικό μάθημα τιτλοφορείται «Αυτός που μας αναζητά από αγάπη».

(Η συμμελέτη διατίθεται από την Agape)

Βίωσε και εσύ μαζί με την ομάδα της συμμελέτης, τη συγχώρεσή Του και την θεραπεία Του μαζί με κάθε γυναίκα από την ταινία «Magdalena:Η ζωή Του μέσα από τα μάτια της».

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ

Το έντυπο υλικό μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικρές ομάδες, συναθροίσεις ή εκκλησίες, ώστε να εμπλουτιστεί η εμπειρία της παρακολούθησης της ταινίας και να δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον για πνευματική συζήτηση.

Με πολλή χαρά θα προσευχόμασταν για σας και θα επιθυμούσαμε να μας στείλετε πληροφορίες και στοιχεία για την προβολή που θέλετε οργανώσετε.

Παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Είθε ο Θεός να ευλογήσει πλούσια την επιθυμία τής καρδιάς σας να αγγίξετε τις ζωές των ανθρώπων προβάλλοντας αυτήν την ταινία στους γείτονες, τους συναδέλφους ή την τοπική σας κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ http://www.magdalena.gr

Share