Πασχαλιάτικη Κλήρωση Agape (2012)

Κύριε, μου δίνεις το μερίδιό μου σε ότι έχω ανάγκη για να ζήσω, κρατάς το μέλλον μου στα χέρια σου.
Ψαλμός 16:5

Αυτές τις μέρες που στη χώρα μας υπάρχει τόση ανασφάλεια, δυσαρέσκεια, θυμός, στενοχώρια και δυσφορία, η ψυχή μας αναπαύεται στη σκέψη ότι ο Θεός Πατέρας έχει τα μάτια Του στραμμένα πάνω μας και προμηθεύει σε κάθε μας ανάγκη σήμερα, μα και στο μέλλον.

  • Προσευχόμαστε κάθε εβδομάδα στα γραφεία μας στην Agape, ευχαριστώντας το Θεό πρώτα απλά για όσα μας αξίωσε να κάνουμε την προηγούμενη χρονιά. Για κάθε διοργάνωση για τα ζευγάρια, για κάθε σεμινάριο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στις μέρες μας η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει πολλά νοικοκυριά και οι καθημερινές τριβές εξελίσσονται  πολλές φορές σε οικογενειακές τραγωδίες.
  • Ευχαριστούμε το Θεό για κάθε φοιτητή και φοιτήτρια που είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το μήνυμα της πατρικής αγάπης του Θεού, και σαν αποτέλεσμα τον εμπιστεύτηκαν και πήραν θάρρος να προχωρήσουν μπροστά. Η κατάθλιψη και η ανασφάλεια χτυπά ιδιαίτερα τους νέους στην εποχή μας, που κάθε άλλο από ξένοιαστα ζουν πια, αφού τους απασχολεί τόσο πολύ η μελλοντική τους αποκατάσταση.
  • Ευχαριστούμε το Θεό για τις νέες ευκαιρίες που ανοίγει μπροστά μας, με τόσο θαυμαστό τρόπο, ώστε να συνεργαστούμε σε αρκετές  περιπτώσεις με την επίσημη εκκλησία της χώρας μας, δίνοντάς μας χάρη στα μάτια των υπεύθυνων λειτουργών. Ο Θεός κάνει θαυμάσια!

Ακόμη είμαστε ευγνώμονες αλλά και ενθουσιασμένοι για τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας για να ευεργετήσουμε μια μουσουλμανική μειονότητα που βρίσκεται στα ΝΑ της πατρίδας μας, προσφέροντας αγάπη, φροντίδα και συμπαράσταση στις καθημερινές τους ανάγκες.
Οι δραστηριότητες μας στη Μπουργκίνα Φάσο συνεχίζονται και ετοιμαζόμαστε για ένα νέο ταξίδι τα ερχόμενα Χριστούγεννα, με ακόμη περισσότερους γιατρούς και υλική υποστήριξη.
Οι ευκαιρίες είναι πολλές, οι ανάγκες ακόμη περισσότερες, τώρα πια και στην ίδια μας την πατρίδα. Η προσευχή μας είναι «να Δούμε, να Αντιληφθούμε, να Περπατήσουμε» στα Κατάλληλα μονοπάτια, τον Κατάλληλο καιρό.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράστασή σας όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μας και θέλουμε να σας ζητήσουμε να παραμείνετε στο πλευρό μας και στη συνέχεια.

Εξάλλου….
«Το μερίδιο αυτού που βγαίνει και πολεμάει θα είναι το ίδιο μ’ εκείνου που μένει πίσω με τις αποσκευές. Εξ ίσου θα μοιράζονται όλα»   Α’ Σαμουήλ 30.24

 

 

ΚΛΗΡΩΣΗ Agape– ΠΑΣΧΑ 2012!

Με 5 ευρώ ΜΟΝΟ, κάνετε το Πασχαλιάτικο τραπέζι σε τρεις άπορες οικογένειες, κι εσείς συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα Πασχαλινό Γεύμα αξίας 150 ευρώ!

Σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε το έργο μας και τις προσπάθειες που κάνουμε, με έναν πολύ πρακτικό τρόπο εν όψει της γιορτής του Πάσχα.
Διοργανώνουμε κλήρωση  με κουπόνια των 5 ευρώ το ένα! Το δώρο που θα κληρωθεί θα είναι ένα Πασχαλινό Γεύμα αξίας 150 ευρώ!

Με τη συμμετοχή σας των 5 ευρώ, εσείς παίρνετε μέρος στην κλήρωση ενός Πασχαλινού Γεύματος αξίας 150 ευρώ ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ στο πασχαλινό τραπέζι τριών άπορων οικογενειών, αφού… από τα έσοδα της κλήρωσης θα κάνουμε το πασχαλινό τραπέζι σε τρείς άπορες οικογένειες.

Όλα τα υπόλοιπα έσοδα, όπως πάντα, θα πάνε στα διάφορα προγράμματα που διοργανώνουμε, δηλ. στα προγράμματα για τους φοιτητές, την υποστήριξη της Οικογενειακής Ζωής, την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Μπουρκίνα Φάσο (Δ. Αφρική)  και στο πρόγραμμα δωρεάν περίθαλψης που ετοιμάζουμε για τα Πομακοχώρια  Ξάνθης!

**Η Κλήρωση θα γίνει ΖΩΝΤΑΝΑ στο πρόγραμμα του χριστιανικού ραδιοφώνου GodRadio.gr, το οποίο μπορείτε να ακούτε σε όλον τον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας http://www.godradio.gr  την Πέμπτη 05 Απριλίου στις 21.00 μμ., ώστε να μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά όλοι.

Φυσικά μπορείτε να προμηθευτείτε παραπάνω από έναν (1) προσωπικό αριθμό κλήρωσης. Όλοι εσείς που είστε εκτός Θεσσαλονίκης μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ευαγγελία στο τηλ. 2310 887087 για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση και να πάρετε τον προσωπικό σας αριθμό για την κλήρωση, ώστε να σας αποσταλεί μαζί με την απόδειξή σας.

Για τις πληρωμές σας, όσοι είστε εκτός Θεσσαλονίκης έχετε τις παρακάτω επιλογές….
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 223/48030002 ή ΙΒΑΝ GR04011022300000 2234 8030 002 (αιτιολογία: ΠΑΣΧΑ 2012)

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 84537934 ή   ΙΒΑΝ GR16 0120 4120 0000 0008 4537 934 (αιτιολογία: ΠΑΣΧΑ 2012)

Μέσω PayPal ή πιστωτικής κάρτας, στην ιστοσελίδα μας www.agape.gr
Σας προσκαλούμε και σας ενθαρρύνουμε να πάρετε μέρος σ’ αυτήν την προσπάθειά μας, γνωρίζοντας ότι και η δική σας συμμετοχή είναι πάντα πολύτιμη και σημαντική.
Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας,
Agape

 

 

 
 

Share