Σχετικά

Η Agape…:

…συνδεδεμένη με τον οργανισμό Campus Crusade for Christ International, η Agape υπηρετείται από περισσότερα από 27.000 άτομα προσωπικό, όπως και από τουλάχιστον 225.000 εθελοντές, σε 190 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο θεωρείται ο μεγαλύτερος οργανισμός για την προώθηση των αληθειών και των αξιών της Αγίας Γραφής σε όλο τον κόσμο, έχοντας συστηματική παρουσία στο 99,6% του σημερινού παγκόσμιου πληθυσμού.

…έχοντας τα πνευματικά δικαιώματα για την ταινία “Ιησούς”, έχει ξεπεράσει όλα τα ρεκόρ παγκοσμίως, καθώς έχει μεταφραστεί σε 850 γλώσσες και την έχουν δει πάνω από δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι.

…συνεισφέρει στην επίλυση των προσωπικών προβλημάτων των ανθρώπων γενικότερα, όπως και των προβλημάτων μέσα στην οικογένεια, χρησιμοποιώντας και συστήνοντας επιστήμονες με εμπειρία στον κάθε σχετικό τομέα, βοηθώντας και ενθαρρύνοντας προς την κατεύθυνση της αντίληψης του πραγματικού προβλήματος, όπως και στην λήψη και εφαρμογή ανεπηρέαστων αποφάσεων για την βελτίωση της εκάστοτε προβληματικής κατάστασης.

…πιστεύει ότι με την αποδοχή και εφαρμογή των διαχρονικών αξιών και αληθειών της Αγίας Γραφής, ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, να γίνει πραγματικά ευτυχισμένος, να αποκτήσει επαφή με τον Θεό, να απολαύσει “αιώνια” ζωή και να αλλάξει και τον κόσμο γύρω του.

Share